ΥΛΙΚΑ
- 2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε λουριδίτσες περίπου 8-10 εκ
Για το πανάρισμα
- Λίγο αλεύρι
- 2 αυγά χτυπημένα με 1 Κ.σ Μουστάρδα
- 1 φλιτζάνι φρυγανιά αναμεμιγμένη με ½ φλιτζάνι ρεγκάτο ή κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε, πλένουμε και αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο.
Περνάμε τα στικς πρώτα από το αλεύρι, τινάζουμε να φύγει το πολύ, στη συνέχεια τα βυθίζουμε στο μίγμα αυγό-μουστάρδα με προσοχή να πάει παντού και τέλος το πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά και τα αραδιάζουμε στο ταψί.
Τα ψήνουμε στους 170ο C για 25 λ΄
Ετοιμάζουμε για συνοδεία και ένα ντιπ από 250 γραμ γιαούρτι και 1 κ.τ.γ λ γεμάτο carry.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου