Είναι λίγο μπελαλίδικο φαγητό και χρειάζεται κάποια εμπειρία κυρίως για το
ψήσιμο στο φούρνο. Όμως το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. Αν το θεωρήσετε
δύσκολο στο τέλος προτείνω και εναλλακτική ευκολότερη μέθοδο ΥΛΙΚΑ (4 άτομα για ένα ταψί στρογγυλό Γκιουβέτσι, 35 εκ)
Κλασσικό σαρακοστιανό πιάτο που όμως τρώγεται περίφημα όλες τις εποχές Μπορείτε να
χρησιμοποιήσετε ακόμα και κατεψυγμένο χταπόδι ολόκληρο ή σε πλοκάμια. Η
νοστιμιά είναι ίδια και είναι και πανεύκολο να το μαγειρέψετε.
Κάτι σαν τα φυστίκια ένα πράμα. Δεν μπορείς να φας μόνο μία. Αν αρχίσεις,
δύσκολα σταματάς, ιδίως αν έχεις δίπλα και μια παγωμένη μπιρίτσα. Και τα άτιμα
τρώγονται και κρύα εξ ίσου εύκολα. Ο λόγος για τις τυρομπουκίτσες με ζυμάρι ή
ζυμαρένιες τυρομπουκίτσες. Δείτε λοιπόν το απίθανο σνακ.