ΥΛΙΚΑ (Για ταψί πίτας 35 εκ)
- 4-5 κολοκυθάκια μέτρια
- 6 φύλλα κρούστας
- 400 γραμ γιαούρτι
- 250 γραμ φέτα σκληρή
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- ½ ματσάκι άνιθο
ΥΛΙΚΑ (Για ταψί πίτας 35 εκ)
Σάλτσα
ΥΛΙΚΑ
Ζύμη
ΥΛΙΚΑ
Προζύμι
Ιμβερτοζάχαρη
Υλικά:
Ή για να λέμε και του στραβού το δίκιο «τύπου Χωριάτικο» διότι θα έπρεπε
να έχουμε χρησιμοποιήσει και πραγματικό χωριάτικο αλεύρι και όχι του εμπορίου
από το Σ.Μ. Αν εσείς λοιπόν έχετε τον τρόπο να βρείτε αλεύρι από το μύλο όπως
παλιότερα οι γιαγιάδες, τότε θα έχετε ασφαλώς καλύτερα γευστικά αποτελέσματα.
Δεν ήταν άσχημο και αυτό όμως. Το παν είναι το μεράκι, και η διαδικασία. Α, και
να έχετε κανονικό προζύμι, Είπαμε …ΜΕΡΑΚΙ.
ΥΛΙΚΑ
Οι μακαρονάδες είναι μεγάλη λατρεία. Έχεις σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες να δημιουργήσεις ένα νοστιμότατο πιάτο. Και εμείς εδώ στη Ελλάδα, μερικά υλικά τα έχουμε πάντα σο σπίτι. Ζυμαρικά, σκόρδο, ελιές, ρίγανη, ντομάτα, ελαιόλαδο. Και φυσικά τυρί Φέτα! Με αυτά λοιπόν τα θαυμάσια και Ελληνικότατα προϊόντα, φτιάξαμε μια μακαρονάδα της ..στιγμής. Ούτε σάλτσες περίεργες ούτε τίποτε. Μόνη καθυστέρηση ο χρόνος που θα βράσετε τα μακαρόνια!