Εδώ πρόκειται για την παραδοσιακή εκδοχή της χοιρινής τηγανιάς. Πολύ απλός στη παρασκευή και εξαιρετικά νόστιμος μεζές.
ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μεγάλο αντικολλιτικό τηγάνι ροδίζουμε το κρέας χωρίς λάδι, μόνο με τα υγρά του. Όταν ροδίσει από παντού, ρίχνουμε λίγο λάδι και λίγο ζεστό νερό, καλύπτουμε και το ψήνουμε για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε λίγο λάδι ακόμα, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε αν χρειαστεί λίγο ακόμα ζεστό νερό και σιγοβράζουμε για ακόμα 10 ‘. Στο τέλος προσθέτουμε τη ρίγανη και το λεμόνι και μαγειρεύουμε για 5 λ ακόμα.
Σερβίρεται αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου